Solidariteit met Afrin.

Solidariteit met Afrin.

Op zondag 25 februari organiseert de Alevitische Culturele Vereniging in Venlo een protest tegen de Turkse inval in het Syrische Afrin. “Op dit moment voert Turkije zware luchtaanvallen en artilleriebeschietingen uit op burgerdoelen, archeologisch erfgoed en vluchtelingenkampen. Veel Koerden woonachtig in Nederland weten niet eens of hun familieleden in Afrîn nog in leven zijn. Wat vroeger een stabiele regio was binnen het door de oorlog geteisterde West-Koerdistan wordt nu dag en nacht door een NAVO-lid aangevallen”, aldus een artikel over de actie op Venlo.nieuws.

Demonstratie
Zondag 25 februari
Vanaf 14:00 uur
Keulsepoort 5
(tegenover Centraal Station)
Venlo

De alevieten worden gesteund door SP Venlo, GroenLinks Venlo, AFA Eindhoven, AFA Tilburg en de Autonomen Brabant. Er waren de afgelopen weken al meerdere demonstraties tegen de Turkse agressie, onder andere op 27 januari in Amsterdam.

Eric Krebbers

Spandoek van Doorbraak

Spandoek van Doorbraak.Het kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*