Poster On probation-avond met toneel en debat "voor en door de LesbianGayBiTransQueer+ community".

Poster On probation-avond met toneel en debat “voor en door de LesbianGayBiTransQueer+ community”.

Op zaterdag 29 april organiseert Theater de Generator in de Leidse Vrijplaats een On probation-avond met toneel en debat “voor en door de LesbianGayBiTransQueer+ community” (LGBTQ+). De performance artist Naomie Pieter speelt de voorstelling “…”, een voorproefje van een project dat gaat over “reclaiming van de black (queer) body”. En Aileen Pfauth speelt “To bi or not to bi”, een “rollercoaster langs vooroordelen, stereotypen en seksualiteiten”. Tussen de voorstellingen door vindt er een panelgesprek plaats met deelname van onder meer de Dutch Queer Muslim-organisatie Maruf en The Hang-Out 070, jongeren met diverse culturele achtergronden.


Theater en debat
Zaterdag 29 april
Vanaf 20:30 uur
Vrijplaats
Middelstegracht 36
Leiden
Toegang: 10,- euro
Facebook

De rode draad van het debat tijdens het panelgesprek is: “welke positie willen, kunnen en moeten wij innemen, hetero’s en LGBTQIA+’s, cis-vrouwen en cis-mannen, non-binairen, binnen de zichtbaarheid of onzichtbaarheid van deze community”. Verder vindt er in de Vrijplaats overdag vanaf 12:00 uur een symposium plaats over genderdiversiteit, georganiseerd door Leiden University Pride en de Amnesty International Student Group. Met lezingen, ervaringsverhalen en spoken word performance.

Harry WesterinkHet kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*