Haatzaaier nummer 1

Op woensdag 20 januari 2010 staat PVV-leider Geert Wilders terecht wegens zijn racistische en haatzaaiende uitspraken. Racisme is geen mening, maar een misdaad. En de vrijheid waar Wilders voor staat, is geen oplossing, maar een probleem. Aldus het samenwerkingsverband "Wilders sluit ook jou uit", waar ook Doorbraak aan deelneemt. De actiegroep deelt op de dag van het proces in Wageningen, Arnhem en Nijmegen flyers uit tegen Wilders.

Wil je meedoen met de actie op woensdag 20 januari?

Kom dan naar Nijmegen: aanvang: 15.30 uur, plaats: De Klinker, Van Broeckhuysenstraat 46.

Of naar Arnhem: aanvang: 12.00 uur, plaats: Land van de Markt.

Of naar Wageningen: aanvang: 9.30 uur, plaats: Markt.

Je kunt de flyer ook verder verspreiden onder je vrienden, collega's en familie. Hieronder de voorkant en de achterkant van de flyer. Bel voor meer informatie de Doorbraak-telefoon: 06-41206167.

Doorbraak

Klik op de flyer voor een grotere print-versie

Klik op de flyer voor een grotere print-versieHet kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*