Zoekhulp

Op onze website kun je meer dan vijfduizend bijdragen lezen. Die van Doorbraak lees je in dit deel van de site. In ons Gebladerte Archief lees je alles van de organisaties waaruit Doorbraak is voortgekomen. Hier een kleine handleiding over hoe je kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Doorbraak

1. Typ een of meer woorden in het vakje van de zoekmachine hier rechtsboven. Je doorzoekt dan het hele Doorbraak-deel van onze website.

2. Je kunt onze Doorbraak-artikelen ook chronologisch bekijken. Onderaan de voorpagina vind je knoppen om steeds tien artikelen terug te gaan. Diezelfde knoppen vind je ook onderaan de pagina’s met alle aankondigingen, alle “nieuws elders”-berichten en alle vertalingen. Nog overzichtelijker is ons Doorbraak Archief waar je al onze artikelen, aankondigingen, berichten en vertalingen samen op datum kunt terugvinden.

3. Je kunt ook zoeken op thema. Er zijn drie typen thema’s: het soort bijdragen, inhoudelijke thema’s en talen. Alle bijdragen zijn gekoppeld aan een of meer thema’s. Die vind je onderaan die bijdragen, en je kunt erop klikken voor een lijst met alle bijdragen over dat thema.

4. We zijn ook bezig met het aanleggen van dossiers rond onze specifieke strijdprojecten. Die vind je in een vak in de kolom rechts hiernaast.

Gebladerte

1. Typ een of meer woorden in het vakje van de zoekmachine linksboven op de voorpagina. Je doorzoekt dan het hele Gebladerte-deel van onze website.

2. Rechts op de voorpagina van het Gebladerte Archief vind je alle periodieken van Gebladerte vanaf 1990 op datum gesorteerd. Links vind je alle losse bijdragen van Gebladerte, Aksi en Democratisch Initiatief.