Doorbraak-krant nr. 9 is verschenen

Doorbraak-krant nr. 9
Gisteren is het negende nummer van de Doorbraak-krant verschenen. Ook dit nummer staat weer boordevol informatieve artikelen, discussies, columns en cartoons. Een krant met een herkenbaar en vooral strijdbaar links geluid.

Veel stukken in de krant hangen nauw samen met de linkse praktijk. Ze gaan onder meer over ervaringen met lokaal organiseren en over het samenwerken in grotere politieke verbanden. Er is een interview met radicale studenten over hun praktijk en ideeën, en een kritiek op de invoering van gemeentelijke dwangarbeid voor werklozen. Veel aandacht ook weer voor het repressieve migratiebeleid en voor de strijd van migranten. Verder discussies over reframing en klassenstrijd, een schokkend stuk over wereldwijde vrouwenonderdrukking, en gelukkig ook wat humor in de vorm van een bespreking van extreem-rechtse blaadjes.

Klinkt interessant? Vul dan dit formulier in voor een jaarabonnement, en maak tegelijk 25 euro over. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt ook direct Doorbraak bij haar belangrijke werk. Minima kunnen volstaan met 13 euro. Je kunt via hetzelfde formulier ook eerst een gratis proefnummer bestellen.

De redactie