Reis mee naar de manifestatie van Rekening Retour!

Rekening Retour
Vanuit een aantal steden reizen mensen gezamenlijk naar de manifestatie van Rekening Retour op zaterdag 23 oktober in Den Haag. Dat is een goede manier om de onderlinge politieke en persoonlijke banden aan te halen. Sterke banden zijn van levensbelang voor de strijd tegen de keiharde bezuinigingen die ons de komende maanden en jaren te wachten staan.

In Amsterdam organiseert het Steuncomité Sociale Strijd, waarin ook Doorbraak participeert, een bus richting Den Haag. Een kaartje kost € 12,50, steunprijs € 15,00 en solidariteitsprijs € 7,50. Meer informatie vind je hier. Vooraf opgeven! Vertrek vanaf hoek 2e Contantijn Huygenstraat en de 1e Helmerstraat. Vanaf 10:00 uur is het verzamelen in de 1e Helmerstraat 106, daar is koffie. Om 11.00 uur rijdt de bus weg.

Vanuit Groningen organiseert Rekening Retour een bus. De kaartjes kosten ongeveer € 16,00 en zijn te reserveren via groningen@rekeningretour.nu.

In Leiden verzamelen Doorbraak-activisten en anderen zich om 12:00 uur in de hal van Leiden Centraal, om de trein van 12:20 uur richting Den Haag Centraal te nemen. Bel voor meer informatie 071-5127619 of mail leiden@doorbraak.eu.

Grenzeloos en Doorbraak organiseren vanuit Nijmegen een bus. Die vertrekt om 9:30 uur. Een kaartje kost ongeveer € 10,00. Meld je aan via een mailtje naar winkel@grenzeloos.org.

De bus uit Nijmegen stopt ook in Wageningen, om 10:30 uur bij het busstation aan de Stadsbrink. Een kaartje kost
€ 10,00 en is te koop bij “Vreemde Streken” aan het Conventplein, bij de Kamerbalie van de Wageniningse Studenten Organisatie (WSO) aan de Niemeijerstraat 6, en bij biowinkel “De Kardoen”, Marktplein 9 in Bennekom. Of stuur een mailtje aan winkel@grenzeloos.org. Bel voor meer informatie 0641206167 of mail wageningen@doorbraak.eu.

Vertrek je ook gezamenlijk met anderen? Uit een stad die nog niet op deze lijst staat? Laat ons dat dan weten. Bij de reacties hieronder, of mail ons: doorbraak@doorbraak.eu.