Bond Precaire Woonvormen.

Bond Precaire Woonvormen.

Op 17 juni organiseert de Bond Precaire Woonvormen (BPW) een flexhuurdersdag met workshops en praktische tips en tools. “We gaan dieper in op de flexibilisering van wonen en werken, peilen de gevolgen van flexwonen en bieden een perspectief voor een bredere strijd voor bestaanszekerheid”, aldus de BPW. Ook Doorbraak levert een bijdrage aan de bijeenkomst.

Bijeenkomst
Zaterdag 17 juni
Van 14:00 tot 18:00 uur
Kargadoor
Oudegracht 36
Utrecht
Facebook

Het programma van de bijeenkomst bevat onder meer de inleiding “Wat betekenen de veranderingen in het huurrecht en de uitbreiding van flexcontracten voor jou als huurder?”, de lancering van de brochure “Haal je woonrecht met BPW”, de kickoff van de #fuckflex- campagne van de BPW, en een gesprek over de vraag hoe we collectief verzet vormgeven tegen bestaansonzekerheid in Utrecht en in andere steden. Naast Doorbraak en de BPW nemen ook Young & United en Niet te Koop deel aan de bijeenkomst.

Harry WesterinkHet kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*