20 juni, Leiden: Doorbraak-krant nr. 21 verschijnt. Steun Doorbraak en neem een abonnement!

Doorbraak-krant nummer 21 (juni 2013).
Doorbraak-krant nummer 21 (juni 2013).
In dit nummer een overzicht van twee jaar vluchtelingenstrijd. We werpen ook de vraag op of de Iraanse Opstand, de Arabische Lente en Occupy de hernieuwde vluchtelingenstrijd geïnspireerd zouden kunnen hebben. Daarnaast aandacht voor de strijd van onderop in Latijns-Amerika, voor anti-nationalisme en voor de arbeidsdwang die links vaak uitgeoefend heeft op de mensen aan de onderkant van de samenleving. Natuurlijk kijken we ook naar extreem-rechts: deze keer nemen we de beweging van de identitairen onder de loep. En vanzelfsprekend zijn we de populaire rubriek “Wat schrijft rechts?” niet vergeten.

Maar dat is zeker niet alles. De complete inhoudsopgave van de nieuwe krant is al te bekijken in ons Gebladerte Archief.

Vind je dit een belangrijke website? Wordt dan steunlid!

Klinkt interessant? Vul dan het formulier in voor een jaarabonnement, en maak tegelijk 25 euro over op giro 95225 t.n.v. Stichting Gebladerte te Leiden. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt meteen ook Doorbraak bij haar belangrijke werk. Minima kunnen volstaan met 13 euro.

Je kunt ook steunlid/donateur worden. Maak je per maand 5 euro of meer over, dan krijg je de krant gratis thuisgestuurd. Aanmelden kan hier.

De redactie

Voorkant van nummer 21.
Voorkant van nummer 21.