De vorige demonstratie

De vorige demonstratie.

Op 20 september organiseert “Geen kind aan de kant” in samenwerking met de Leidse Vrijplaats een infobijeenkomst rond de demonstratie van en voor vluchtelinggezinnen op 29 september in Katwijk.

Bijeenkomst
Donderdag 20 september
Vanaf 20:00 uur
Vrijplaats
Middelstegracht 36
Leiden
Facebook

Uit de oproeptekst: “De afgelopen tijd is er veel te doen geweest om het beleid van Trump rondom vluchtelingkinderen, waarbij kinderen worden gescheiden van hun ouders en in de gevangenis worden gezet. Dat beleid is een schandaal. Maar ook in Nederland worden vluchtelingkinderen hardvochtig en wreed behandeld door de autoriteiten. En net als in de Verenigde Staten is dat een kwestie van doelbewust beleid. Om aandacht te vragen voor de situatie van vluchtelingkinderen organiseert “Geen kind aan de kant” daarom op 29 september een demonstratie in Katwijk.

Een van de belangrijkste dingen die we doen is zorgen dat meer mensen te weten komen hoe de situatie omtrent vluchtelingkinderen in Nederland in elkaar zit. We hebben de aankomende demonstratie daarom aangegrepen om in verschillende steden een informatieavond te organiseren. We zullen daar meer vertellen over het leven in gezinslocaties, de procedures die mensen doorlopen, het contact met de DT&V, IND en COA, etc.”

Harry WesterinkHet kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*