Donderdag verschijnt Doorbraak-krant nr. 11

Doorbraak-krant nr. 11
Op 16 juni verschijnt het elfde nummer van de Doorbraak-krant. Ook dit nummer staat weer boordevol informatieve artikelen, discussies, columns en cartoons. Een krant met een herkenbaar en vooral strijdbaar links geluid.

In dit nummer weer veel aandacht voor migratiebeheersing en de afbraak van onze voorzieningen door Bruin I, en over de samenhang van die twee. Daarnaast artikelen over slavernij en kolonialisme, het racisme jegens Roma, linksen voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog die hun eigen weg gingen, en de toenemende controlestaat. Ook de vaste rubrieken Zonder papieren en Wat schrijft rechts ontbreken niet deze keer. En de discussie rond reframing wordt weer een stapje verder gebracht door Peter Storm. De volledige inhoudsopgave vind je in het Gebladerte Archief.

Klinkt interessant? Vul dan dit formulier in voor een jaarabonnement, en maak tegelijk 25 euro over. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt ook direct Doorbraak bij haar belangrijke werk. Minima kunnen volstaan met 13 euro. Je kunt via hetzelfde formulier ook eerst een gratis proefnummer bestellen.

De redactie