Infomiddag en fakkeltocht tegen de PVV in Arnhem

Wilders Sluit Ook Jou Uit
Op de avond van maandag 2 november 2009 zal er in Arnhem een fakkeltocht plaatsvinden uit protest tegen de komst van Geert Wilders naar de Gelderse hoofdstad diezelfde avond. De PVV-leider komt naar Arnhem voor een partijbijeenkomst. De organisatie van de fakkeltocht organiseert tevens op zondag 1 november een inhoudelijk programma rondom de PVV in jongerencentrum De Madser.

De fakkeltocht is georganiseerd door “Wilders sluit ook jou uit”, een actiegroep waarin ook Doorbraak deelneemt. De actiegroep wil het racistische karakter van de PVV aan de kaak stellen, en pleit voor een breed gedragen geluid tegen racisme en sociale afbraak. “Wilders is al vele malen te ver gegaan met zijn racistische uitspraken, haatzaaierij en asociale plannen. Het is tijd voor een tegengeluid”, aldus een woordvoerder van "Wilders sluit ook jou uit". De fakkeltocht begint op maandag 2 november om 20:00 uur op het Kerkplein (bij de Eusebiuskerk). “We hopen met zoveel mogelijk mensen een signaal tegen intolerantie en de haat die Wilders verspreid af te geven.”

De informatiemiddag op zondag 1 november 2009 omvat een discussie en een film over de PVV, en zal plaatsvinden van 14:00 tot 17:00 uur in jongerencentrum De Madser.

Meer informatie? Zie: <www.wilderssluitookjouuit.nl>.

Het affiche