Kniesoor: Laat Lucassen de PVV overnemen!

PVV-leider Wilders? Vervangen!
Na zes dagen wachten op een beslissing van Geert is het toch wel duidelijk: Lucassen moet de boel overnemen bij de PVV. Wat een kerel van stavast, echt een vent uit een stuk!

Geert spreekt inmiddels met zachte huilie huilie stem tegen journalisten, en het ergste is: hij staat niet achter zijn mannen, zoals een echte leider dat behoort te doen. Bij het eerste het beste akkefietje zit Geert een beetje thee te drinken met Rutte om de boel bij elkaar te houden. Maar daar gaat het toch helemaal niet om?! We gingen Nederland toch Nederlandser maken?

Lucassen steekt tenminste zijn handen uit de mouwen. Zat in het leger – terwijl Geert al 20 jaar maar een beetje rondhangt in Den Haagsche kaasstolp. Lucassen brengt met zijn poten in de modder buurtbewoners bij hoe de PVV de buurten wil beveiligen. Stuur Lucassen naar Gouda en het probleem daar is zo opgelost! Zie je Geert daar al staan? Dan twijfelt hij 6 dagen of hij nu wel of niet zal ingrijpen tegen buurtterroristen. Ze lachen hem daar gewoon uit. Gaan aan zijn haar voelen of het wel echt is. Bij die Lucassen lukt ze dat echt niet hoor!

Nee, die Geert heeft duidelijk afgedaan, wat een lapzwans! Duidelijkheid moeten we hebben. Lucassen kan de partij wel runnen, en mochten er problemen komen, dan springen Brinkman en Hernandez wel even bij om te laten zien wie echt de baas is.

Eberhard van de Maan