Morgen verschijnt Doorbraak-krant nr. 10

Doorbraak-krant nr. 10
Morgen verschijnt het tiende nummer van de Doorbraak-krant. Ook dit nummer staat weer boordevol informatieve artikelen, discussies, columns en cartoons. Een krant met een herkenbaar en vooral strijdbaar links geluid.

Veel discussie dit keer, met een bijdrage over reframing en maar liefst drie over links en de crisis. Verder aandacht voor de teloorgang van de sociale zekerheid, en van de medische zorg aan vluchtelingen. Aandacht ook voor bajesboten en domestic workers. Voor de PVV die in Europa vooral banken en het bedrijfsleven steunt, en voor de nieuwe Doorbraak-campagne “Waar zit het”? En laten we onze vaste rubrieken niet vergeten: Praatjesmaker, Zonder papieren en Wat schrijft rechts?

Klinkt interessant? Vul dan dit formulier in voor een jaarabonnement, en maak tegelijk 25 euro over. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt ook direct Doorbraak bij haar belangrijke werk. Minima kunnen volstaan met 13 euro. Je kunt via hetzelfde formulier ook eerst een gratis proefnummer bestellen.

De redactie