Morgen verschijnt Doorbraak-krant nr. 8

Doorbraak-krant nr. 8
Morgen verschijnt alweer het achtste nummer van de Doorbraak-krant. Ook dit nummer staat weer vol informatieve artikelen en discussies, en een cartoon en een collage. Een krant met een herkenbaar en vooral strijdbaar links geluid.

In dit nummer weer stukken die samenhangen met de linkse praktijk. Wat stellen we tegenover de frames van Wilders? Hoe organiseer je lokaal tegen de crisis? Hoe kijk je aan tegen de crisis en het kapitalisme? Daarnaast zeer informatieve artikelen over onder meer de Europese grensbewaking, de criminalisering van illegalen, mensenhandel en domestic workers. En natuurlijk onze vaste rubrieken en columns, zoals “Zonder Papieren”, “Wat schrijft rechts?” en “Dwarsligger”. Een volledige inhoudsopgave vind je in ons Gebladerte Archief.

Klinkt interessant? Vul dan dit formulier in voor een jaarabonnement, en maak tegelijk 25 euro over. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt ook direct Doorbraak bij haar belangrijke werk. Minima kunnen volstaan met 13 euro. Je kunt via hetzelfde formulier ook eerst een gratis proefnummer bestellen.

De redactie