Banner

Banner

In aanloop naar de Haagse 1 mei-demonstratie geeft onze vaste gastauteur Peter Storm een lezing over de geschiedenis van de dag van de arbeid. Hij zal vertellen hoe die strijddag is ontstaan is en waarom die nog steeds relevant is. Titel van de lezing is: “Waarom moeten we op 1 mei massaal de straat op, en wat betekent deze dag voor de anti-kapitalistische beweging?”

Lezing
Donderdag 12 april
Aanvang: 19:00 uur
Boekwinkel Opstand
Beatrijsstraat 12
Den Haag
Facebook

Er zullen ook mensen aanwezig zijn van de organisatie van de Haagse 1 mei-demonstratie om die verder toe te lichten.

De strijddag 1 mei krijgt vanuit radicaal-links steeds meer aandacht. Overdag organiseren wij met anderen in Den Haag een van onderop-blok bij de landelijke FNV-demonstratie. Die avond zijn er demonstraties in Den Haag, Nijmegen en Tilburg. Verder zijn er in de aanloop naar 1 mei bijeenkomsten in Tilburg, Den Haag en zelfs twee in Nijmegen. Kijk voor details in de agenda hiernaast.

Eric KrebbersHet kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*