20 december: Doorbraak-krant nr. 18 verschijnt. Neem een abonnement en steun Doorbraak!

Doorbraak-krant 18.
In het nieuwe nummer van onze krant natuurlijk aandacht voor de strijd van de vluchtelingen in de tentenkampen. Hoe verloopt hun strijd en hoe kunnen solidaire actievoerders er het best aan bijdragen? Daarnaast een artikel over de vraag: komen migranten, vluchtelingen en werklozen steeds meer in hetzelfde schuitje te zitten? En: hoe is het om van maatschappelijk werker plots een dwingeland richting werklozen te moeten worden?

Verder stukken over domestic workers en de Griekse nazi-partij Nieuwe Dageraad, en besprekingen van het nieuwe jaarboek Kritiek en een boek over wat Nederlanders destijds wisten van de Shoah. De hele inhoudsopgave van de nieuwe krant is te lezen in ons Gebladerte Archief.

Klinkt interessant? Vul dan het formulier in voor een jaarabonnement, en maak tegelijk 25 euro over op giro 95225 t.n.v. Stichting Gebladerte te Leiden. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt ook direct Doorbraak bij haar belangrijke werk. Minima kunnen volstaan met 13 euro.

Je kunt ook steunlid/donateur worden. Maak je per maand 5 euro of meer over, dan krijg je de krant gratis thuisgestuurd. Aanmelden kan hier.

De redactie