Banner

Banner

“Changing Perspective RU Nijmegen” organiseert op maandag 24 september de manifestatie “Stop de afbraak van de universiteit!”

Manifestatie
Maandag 24 september
Van 12:15 tot 15:15 uur
Erasmusplein
Nijmegen
Facebook

Uit de oproep: “Op maandag 24 september trappen wij de WOinActie-week af met een manifestatie op het Erasmusplein! De WOinActie-week is een initiatief van WOinActie tegen de bezuinigingen op hoger onderwijs en de ongezonde werkdruk die heerst op universiteiten. WOinActie eist de terugdraaiing van de doelmatigheidskorting van 183 miljoen en een investering van 1,15 miljard in het hoger onderwijs. Wij steunen WOinActie en zullen daarom activiteiten organiseren in de week van 24 september. Meer informatie over de activiteiten zal snel volgen…”

Eric KrebbersHet kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*