Noisejob: Geert Wilders heeft alweer slecht geslapen

Mahmood Ahmadinejad
De kalmerende middelen die Geert Wilders elke avond inneemt om zijn zielerust te herstellen, hebben de laatste tijd jammer genoeg steeds minder effect. Want in het holst van de nacht krijgt hij steeds weer vreselijke nachtmerries over de islam, waarna de zielepoot wakker schrikt en boos wordt en gaat lopen tieren over die ellendige moslims die altijd overal de schuld van zijn. Om te beginnen zijn ze de oorzaak van zijn enge dromen. Hij droomt steeds opnieuw en steeds heftiger dat de moslims met het kromzwaard tussen de tanden hem hoogstpersoonlijk aanvallen en dan ook nog talloze bijbels aan flarden scheuren. En na elke nacht vol nachtmerries over de islamering van de waterstofperoxidefabrieken schreeuwt hij moord en brand en verkondigt hij de journalisten en iedereen die het maar wil horen dat hij in zijn dromen weer is bezocht door die gruwelijke moslims die hem met het mes op de keel dwingen om de koran te lezen en te herlezen, steeds opnieuw, tot hij er gek van is geworden. De moslims lezen in de kranten en horen op het acht uur-journaal dat Wilders de nacht ervoor weer zo slecht heeft geslapen en ze zeggen: “Baby, niets aan de hand, maak je geen zorgen, het was maar een droom”. Maar Wilders hoort hen niet omdat hij alleen zichzelf hoort. En daarom blijven zijn dromen zo woest en wild en worden zijn nachten bevolkt door hele horden gevaarlijke moslims.

De ochtenden na die nachten ontvlamt zijn wraakzucht en piekert hij zich suf over hoe hij de nachtelijke aanvallen van moslims het beste zou kunnen vergelden. Dan dringt als een bliksemflits tot hem door wat hem te doen staat: de koran moet worden verbrand. En hij roept zijn aanhangers op om alle exemplaren van dat hemeltergende boek op te sporen en te vernietigen. Maar zijn aanhangers slapen beter dan hijzelf, want na een flink aantal glazen bier dutten ze loom en vredig in en genieten ze in hun dromen van aantrekkelijke dames in schaarse kledij of van stoere heren met joekels van spierballen. Zij hebben ’s nachts geen last van ongewenste bezoeken van die vervelende moslims. Wilders wel, en dat spijt hen zeer. Maar hoe komt het toch dat de beste man niet over een andere godsdienst droomt?

Terwijl zijn aanhangers in hun dromen in de watten worden gelegd door gewillige sexy vrouwen of sterke rijke mannen, slaapt Wilders alweer slecht en droomt hij dit keer van Mahmood Ahmadinejad. De Iraanse president, rijk en machtig geworden door de olie die in Iran onbekommerd via een ingewikkeld stelsel van pijpleidingen de lucht inspuit, heeft zichzelf naar de slaapkamer van Wilders gestuurd om hem onaangenaam te verrassen met zijn aanwezigheid. Met een valse grijns laat Ahmadinejad Wilders in zijn dromen de kernwapens zien die hij tot nu toe verborgen heeft weten te houden voor de zo voortreffelijke westerse wereld vol vrijheid van meningsuiting. Badend in angstzweet schrikt Wilders wakker en met klamme handen betast hij zijn hoofd, terwijl hij uitroept: “Zie je wel, die massavernietigingswapens hebben ze echt!” Een grote onrust maakt zich van hem meester en hij spoedt zich naar de fractiekamer van zijn partij. En in de vroege ochtend neemt hij, diep peinzend en met een pen tegen zijn neus, de onafwendbare beslissing om met zijn partij oorlog te gaan voeren tegen het verderfelijke en duivelse Iran. Want hij wil koste wat het kost voorkomen dat Ahmadinejad hem ’s nachts lastig blijft vallen met zijn gemene grimlach. Als Nederland Iran weet weg te vagen, dan zal de Iraanse president wel wegblijven uit zijn slaapkamer. Dat weet hij zeker. Maar, baby, de Iraniërs zijn toch niet de schuld van jouw nachtmerries? Jij moet gewoon niet gaan slapen. Blijf dus wakker.

Lili Irani