Logo van de Deventer Debatkamer

Doorbraak-activist Cihan Ugural neemt op vrijdag 25 september 2009 deel aan het debat "Populisme als politiek drijfzand" in de bibliotheek van Deventer, Brink 70. Van 16:00 tot 18:00 uur.

"Politici als Verdonk en Wilders veroorzaken regelmatig opschudding in politiek Den Haag met hun ferme uitspraken en krachtige one-liners. Zij claimen de stem van het volk te vertolken. Maakt dat hen automatisch goede politici of slechts goede luisteraars? Praat mee in een debat over de voor- en nadelen van populisme en zijn beperkingen", aldus de organisatoren van de Debatkamer.

Er zal gesproken worden door Bas van Stokkom van het Centrum voor Ethiek van de Radboud Universiteit in Nijmegen en auteur van het boek "Mondig tegen elke prijs; het vrije woord als fetisj". En verder door Tim Houwen van hetzelfde Centrum, APB-raadslid Ton Koot en Doorbraak-activist Cihan Ugural. De gespreksleiding is in handen van Marcel van Dijk.Het kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*