“Wilders Sluit Ook Jou Uit” verspreidt huis aan huis flyers en raamposters

Klik voor een grotere versie van de poster
De organisatie "Wilders Sluit Ook Jou Uit" (WSOJU) is in Nijmegen en Arnhem bezig met een postercampagne om te laten zien hoeveel mensen Geert Wilders uitsluit. WSOJU, waarin ook Doorbraak participeert, roept mensen op om een poster met de tekst "Wilders sluit ook mij uit" voor het raam te hangen. WSOJU gaat zesduizend posters huis aan huis verspreiden, en hoopt dat mensen de poster ook van de site zullen downloaden.

“We willen in het straatbeeld laten zien hoeveel mensen wat Wilders betreft buitenspel worden gezet”, aldus Fons Toorop van WSOJU. “Dat moslims en Marokkanen niet meer mee mogen doen van Wilders is al bekend. Minder bekend is dat hij nog veel meer mensen uitsluit.” De organisatie wil met de campagne aantonen wie al die mensen zijn. Vrouwen die volgens Wilders weer moeten betalen voor een abortus, jongeren die een keer de fout ingaan, mensen die met Wilders in discussie gaan, of mensen die links zijn. Allemaal worden ze door Wilders aan de kantlijn gezet. Zelfs PVV-stemmers en PVV-Kamerleden vallen buiten de boot. Niemand behalve Wilders zelf mag namelijk lid worden van de PVV.

Wilders Sluit Ook Jou Uit roept dan ook iedereen in Nijmegen en Arnhem op om de poster voor het raam te hangen. Want of je nou moslim bent of barman in Nieuwspoort, Wilders sluit ook jou uit!

De actiegroep verspreidt de posters zelf in diverse wijken waar tijdens de Europese verkiezingen bovengemiddeld veel op de PVV werd gestemd. Wil jij de poster ook voor je raam hangen of de poster met flyer op de achterkant zelf verspreiden? Download hier de voorkant en hier de achterkant.

Doorbraak