Kijk onderaan voor de flyer

Omdat we het leuk vinden om meer mensen te leren kennen
Omdat onze krant wel een financieel steuntje kan gebruiken
En omdat we wel zin hebben in een feestje!

Locatie: de Grote Broek (de Klinker en de Onderbroek), Nijmegen.

De Doorbraak-krant brengt actueel nieuws, discussie en achtergrondinformatie over strijd van onderop. Er verschijnen artikelen over het afbraakbeleid van Bruin I, de zelforganisatie van domestic workers en andere groepen aan de onderkant van de maatschappelijke ladder, de racistische karikatuur Zwarte Piet en het Nederlands kolonialisme, de nieuwste ontwikkelingen rondom rechts-populist Geert Wilders en zijn PVV, het keiharde migratie en integratiebeleid, verzet van onderop tegen bezuinigingen en overheidsracisme en nog meer. Juist in deze tijd is het van belang dat radicaal-linkse bladen hun geluid blijven laten horen. En dus is het ook belangrijk dat de Doorbraak-krant zich financieel kan redden, ook in de toekomst.

Zie je de Doorbraak-krant zitten en wil je die ondersteunen? Neem dan hier een abonnement (25 euro per jaar / 13 euro voor minima). Of kom op 5 februari naar naar het Benefiet voor de Doorbraak-krant!

Programma

De Klinker, Van Broeckhuizenstraat 46, Nijmegen Toegang gratis
20:30 – 22:00 uur – Documentaire “De huizen van Hristina” + discussie
Over een illegale Bulgaarse schoonmaakster die de huizen die ze schoonmaakt fotografeert. Zo maakt ze haar onzichtbare bestaan zichtbaar.

De Onderbroek, Tweede Walstraat 21, Nijmegen Toegang 3 euro
21:30 uur zaal open
Fat Angel (Leidse gypsy punkband)
Kladderadatsch (Betere wereldmuziek uit Nijmegen)
Straf (Bossche Pompende Polderpolka)
+ DJ’s

Doorbraak

De flyer van het benefiet


  1. Gilles # 1 
    8 jaar geleden

    Nice!

    Komt er ook nog een benefietfeestje in het Westen?

  2. @Gilles
    We hebben nu nog geen plannen voor een benefiet feestje in het westen. Maar wat niet is kan nog komen. Misschien is dit wel een terugkerend iets, en dan zullen we het zeker ook op andere plekken dan in Nijmegen doen.

0

Het kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*