Komende week verschijnt Doorbraak-krant nr. 7

Doorbraak-krant nr. 7
Op woensdag 20 oktober verschijnt alweer het zevende nummer van de Doorbraak-krant. Ook dit nummer staat weer vol informatieve artikelen en discussies, cartoons en een collage. Een krant met een herkenbaar en vooral strijdbaar links geluid.

In dit nummer veel bijdragen vanuit de dagelijkse praktijk van Doorbraak. Interviews met de activisten Bekes Hosiyar van Wilders Sluit Ook Jou Uit, en Mohamed Quesseksou van de schoonmakersvakbond. Ook zetten we de discussie voort over de praktijk van de strijd tegen migratiebeheersing, en starten we een nieuwe discussie over links en de crisis. Verder stukken over de Nederlandse vluchtelingenondersteuners in Calais, over de situatie van Poolse arbeidsmigranten in Nederland, over het Europese grensbeleid jegens Moldavië, over de strijd tegen de verplichte vingerafdrukken in onze paspoorten, en over de lange arm van Ankara in Turkse moskeeën in Nederland. En niet te vergeten natuurlijk de vaste rubrieken “Zonder papieren”, “Wat schrijft rechts”, en “Praatjesmaker”.

Klinkt interessant? Vul dan nu dit formulier in voor een jaarabonnement. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt ook direct Doorbraak bij haar belangrijke werk. Kosten: 25 euro. Minima kunnen volstaan met 13 euro. Je kunt via hetzelfde formulier ook eerst een gratis proefnummer bestellen.

De redactie