Steun de schoonmakers op Schiphol: dinsdag 9 maart 13:00 uur

Logo schoonmaakacties
De stakingsacties van de schoonmakers verspreiden zich als een olievlek over de treinen, in Amsterdam en andere steden. De schoonmakers hebben geleerd hoe ze meer en meer collega's kunnen meekrijgen. Groepen stakers gaan schoonmakers bij andere bedrijven overtuigen om mee te doen. En die gaan weer op pad naar het volgende bedrijf. En dat werkt! Elke dag zwelt de stroom stakers aan. Deze ondergrondse rivier zal aanstaande dinsdag met volle kracht boven water spuiten om het onrecht uit de schoonmaaksector weg te spoelen!

Iedereen met ook maar een greintje rechtvaardigheidsgevoel zal daar aanwezig willen zijn om de schoonmakers te steunen in hun strijd voor een leefbaar loon, reiskostenvergoeding en bovenal respect! Kom ook op dinsdag 9 maart op Schiphol. De actie is van 13:00 tot 15:00 uur. Neem spandoeken en actieborden mee die steun betuigen aan de stakers, bijvoorbeeld met opschriften als "Studenten steunen de schoonmakers", "Amsterdam steunt de schoomakers" of "De zorg steunt de schoonmakers".

Lees voor meer informatie over de situatie op de luchthaven op de Schoon Genoeg-website: "Schiphol moet niet zeuren over stakende schoonmakers". Hieronder nog twee foto's van de troep op Amsterdam Centraal. Heb je ook foto's van de rommel gemaakt? Mail ze dan naar doorbraak@doorbraak.eu.

Troep

Nog meer troep