Ik ben mishandeld door agenten die aanwezig waren op de Heemstraat de nacht 30 juni

Omdat schreeuwen blijkbaar tegenwoordig een strafbaar feit is kwamen 6 agenten aan mij trekken, slaan en schoppen. Toen ik een agent die met een enorme snelheid op mij af kwam rennen van voor, terwijl ik al vast werd gehouden door een aantal andere agenten, van me af probeerde te houden werd ik op de grond gegooid. Vervolgens pakt er eentje mij bij mij haar en slaat mijn hoofd tegen de stoeprand. Om even een beeld te vormen van hoe hard dat gegaan is. Ik was gelijk bewusteloos en heb 5 tanden gebroken. Vervolgens vonden onze helden het met zijn allen nog nodig om op de rug van een bewusteloos persoon te gaan springen alsof ik een kakkerlak was die dood moest. Mijn broertje heeft machteloos moeten toekijken hoe zijn zus bewusteloos weg werd gebracht. Omstanders die ook maar wat durfden te roepen werden ook meegenomen. Toen ik bij bewustzijn kwam lag ik op de luchtplaats van de Heemstraat. Daar kwam een agente naar me toe die voor me kwam bukken en mij vertelde “jij struikelde, ik viel over jou heen en dat is wat er is gebeurd. Dit zijn mijn getuigen”, wees naar de agenten die mij vasthielden. En werd toen met een bebloed gezicht in de cel gegooid. Mijn broertje werd een half uurtje later vrij gelaten met een boete. Maar van de 20 keer dat ik heb gevraagd waarom ik was aangehouden kon niemand mij een antwoord geven. Tuurlijk konden ze dat niet ze hadden waarschijnlijk even de tijd nodig om hun verhalen recht te trekken om mij de schuld te kunnen geven voor deze uit de hand gelopen aanhouding.

Samia El H. in Ik ben mishandeld door agenten die aanwezig waren op de Heemstraat de nacht 30 juni (Jouwrechtvanspreken)