Rob Scheepers

Rob Scheepers

Op maandag 25 juni houdt de VVD in Veldhoven een avond met aanvoerder Klaas Dijkhoff en cabaretier Rob Scheepers. Onderwerp: vluchtelingen. Dat wordt dus lollig doen over een hoogst ongrappig onderwerp: de steeds verdere uitsluiting van kwetsbare mensen.

We roepen iedereen op om deze onsmakelijke voorstelling te begeleiden met protest. We willen ook dat Rob Scheepers afziet van medewerking. Zelf noemt hij zich “absoluut geen spreekbuis van de VVD”, maar het is wel de VVD wiens avond hij opluistert, en het is het asociale VVD-beleid tegen vluchtelingen dat hij daarmee van een glans van grappigheid voorziet. Dat is medeplichtigheid. Echte cabaretiers zetten de macht te kakken en trappen niet naar beneden.

We vragen jullie daarom om hem in duidelijke bewoordingen, zonder te schelden maar ook zonder een blad voor de mond te nemen, te vragen om zijn medewerking aan de avond op te zeggen.

Dat kan via meerdere kanalen. Op zijn website staat een contactformulier, en hij is ook te bereiken via Facebook en Twitter (met hashtag: #vluchtelingenwelkomdevvdniet).

Nogmaals, scheld de man niet de huid vol, maar vertel hem met klem dat medewerking aan deze VVD-show niet wordt gewaardeerd en een vorm van medeplichtigheid aan VVD-beleid tegen vluchtelingen inhoudt. Veel plezier, en we hopen dat jullie ook maandag komen meedoen aan de actie in Veldhoven: van 19:00 tot 21:00 uur bij restaurant D’n Burgemister, Meiveld 3a.

Doorbraak


  1. Paul # 1 
    5 maanden geleden

    Ik heb zojuist een email gestuurd naar Rob Scheepers en hem gevraagd om af te zien om morgenavond in Veldhoven op te treden voor de VVD en de criminele achterban van Rutte. De lolmaker Klaas Dijkhof met zijn foute kop heeft al een uitglijder gemaakt en gaat gewoon door.
    Met vriendelijke groet Paul.

0

Het kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*