Logo.

Logo.

De afgelopen jaren organiseerde DwangArbeid Nee Groningen (DANG), een initiatief van onder andere Doorbraak, iedere woensdag een inloopochtend in het VredesInformatieCentrum (VIC). Baanlozen konden daar binnenlopen met ervaringsverhalen en vragen over het keiharde bijstandsregime onder de Participatiewet. Vanaf 9 mei stopt DANG met deze inloopochtend.

We bedanken het VIC voor de ruimte tussen de schitterende verzameling boeken van boekhandel Rosa, voor de gezelligheid en solidariteit. Het was een fijne uitvalsbasis voor ons allemaal. Maar daar is nu een einde aan gekomen. Wel blijft DANG bereikbaar voor mensen in de bijstand. Deel vooral jullie ervaringen met het leven onder het bijstandsregime en hoe jullie daar mee dealen. Neem ook contact met ons op over het screenings- en activeringstraject Kansen in Kaart, de uitbuitconstructie Flextensie en het disciplineringsexperiment Bijstand op Maat.

Bel of mail ons als je te maken krijgt met strafkortingen, als je moet dwangarbeiden (zonder arbeidscontract en zonder loon werken om je uitkering te mogen houden) of als je andere “reïntegratietrajecten” in moet gaan. Als het nodig is, dan kunnen we in persoon afspreken en bekijken wat we samen kunnen doen!

Bel: 0657335239 of mail: dwangarbeidneegroningen@gmail.com.

DANG

Bij de deur van het VIC

Bij de deur van het VICHet kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*