De PvdA heeft zich de afgelopen jaren, vooral onder Lodewijk Asscher, ingespannen om de kiezers terug te krijgen waarvan iedereen zei dat ze PVV waren gaan stemmen. Asscher heeft daarvoor zijn ziel aan de duivel verkocht: er werd stemming gemaakt tegen moslims en Marokkanen, Turken werden verdacht gemaakt en vluchtelingen gedemoniseerd, zo erg dat zowat alle PvdA-kiezers met een migratie-achtergrond de partij ook verlieten. En dit allemaal om kiezers te lokken die niet waren overgelopen naar rechts, maar die juist een linkser, een progressiever en een kosmopolitischer alternatief voor de verrechtste PvdA zochten. Die in het geval van de overlopers naar D66 mogelijk zelfs behoefte hadden aan een partij die nadrukkelijk stelling nam tegen Wilders. Dat is toch om te gillen? Met elke krampachtige poging van de PvdA om kiezers te lokken, gingen er meer weg, totdat alleen de bejaarde kiezers overbleven, die één voor één doodgaan, waardoor uiteindelijk ook de PvdA een natuurlijke dood zal sterven. En dat omdat Asscher op het verkeerde paard heeft gewed, totaal verdwaasd door het gehits van de media, apestront gaand bij elk berichtje over een Turk die een koekje uit de trommel had gepikt.

Peter Breedveld in Hoe de PvdA met haar allochtonenhaat zowat al haar kiezers verloor (Frontaalnaakt)


  1. R. Top # 1 
    4 maanden geleden

    https://www.doorbraak.eu/hoe-de-pvda-met-haar-allochtonenhaat-zowat-al-haar-kiezers-verloor/

    Niet alleen dat maar ze laten GGZ middels wijkagenten en wijkteams i.o.v. een prominente op je jagen, diagnosticeren en verwijzen naar GGZ. tot overmaat van ramp in het medisch systeem melding maken dat je begeleiding aan huis hebt van GGZ de psychiater die ik nooit gezien of gesproken heb als consult. Als de politie met stagiaires de flat binnen sluipt je huis binnendringt om je te dwingen naar de psychiater te gaan . Reden ik heb tig keren geprobeerd aangifte en melding te doen over seksuele intimidatie en omdat ik het niet kan bewijzen ben ik schizofreen, hallucineer en heb ik waanbeelden. Zo te zien kan ik van de melding niet afgekomen dankzij de Gemeente Rotterdam die je verplicht om naar de psychiater te gaan . Zelf heb ik niets met ze te schaften. “” Dus aangifte en melding seksuele intimidatie zonder feiten en bewijzen en weigeren medisch dossier op te vragen van klachten door stress is schizofrenie””

0

Het kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*