1. Sandra # 1 
    2 maanden geleden

    Dit lijkt me een campagne-filmpje van een politieke partij, te weten Labour, die de laatste jaren nogal te kampen heeft met allerlei antisemitische strubbelingen en oprispingen. Het filmpje moet dus gezien worden in het kader van een lange serie verwikkelingen en ieder woord wat erin gezegd wordt is waarschijnlijk van tevoren uitvoerig gewogen door een heel team van PR-lui en campagnestrategen. Het resultaat bevat een paar vreemde kronkels, zoals het pleidooi voor vrijheid van meningsuiting voor Palestijnen. Hoever gaat die vrijheid dan wel, mogen Palestijnen als onderdrukte groep misschien wel antisemitische beweringen doen of zijn hier ook grenzen aan?
    Dit filmpje is een gemiste kans in een broodnodige discussie over antisemitisme binnen Brits links. Maar het is ook de vraag of Labour wel deel uitmaakt van links ….

0

Het kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische en racistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, 'off topic'-bijdragen en pure 'knip en plak'-reacties (deze website is geen prikbord). Wil je contact met de redactie? Mail dan: doorbraak@doorbraak.eu


Je mag de volgende tags gebruiken: <a href=""> <blockquote> <del> <code> <em> <i> <strong> <b>


*